Drassanes fa costat al manifest “Per un referèndum tant sí com no”

Deixa un comentari

logo1web2El Col·lectiu Drassanes anuncia que ha decidit signar el Manifest “Per un referèndum, tant sí com no” presentat públicament a primers de març i que està recollint el suport de nombroses entitats de tota mena i personalitats.

Drassanes comparteix l’anàlisi que se’n fa de l’actual situació que viu Catalunya. En concret quan s’esmenta que “Les mobilitzacions massives dels últims dos anys al Principat, així com l’organització de les consultes per la independència entre 2009 i 2011, mostren que hi ha un clam popular a favor d’exercir el dret a l’autodeterminació(…)” pel que “(…) creiem que la no convocatòria d’una consulta seria un frau a la democràcia i una desnaturalització de la capacitat de decidir. Quan la legalitat espanyola nega un dret com el d’autodeterminació és legítim i necessari utilitzar la desobediència per poder expressar-se democràticament”.

Drassanes fa de la celebració del Referèndum d’autodeterminació ja anunciat pel 9 de novembre, un dels seus eixos irrenunciables. Per això, com resa el manifest ‘Per un referèndum, tant sí com no’ “demanem la realització d’un referèndum vinculant i que, en el cas que l’Estat espanyol no vulgui permetre la seva convocatòria, es dugui a terme de forma unilateral”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s