8 d’ABRIL, CASSEROLADA POPULAR EN DEFENSA DEL REFERÈNDUM DEL 9 DE NOVEMBRE

Deixa un comentari

drassanes_blus_ok

El proper 8 d’abril el Congreso de los Diputados espanyol acabarà aprovant que els catalans no tenim dret a vot sobre el nostre futur polític. El debat sobre la transferència al Parlament de Catalunya de la competència de convocatòria de referèndums, a través de l’article 150.2 de la Constitució espanyola, és una via morta.

Amb aquesta Crida pública ens fem ressó d’una iniciativa que comença a circular a la xarxa i que creiem important d’estendre-la arreu i sigui assumida per un nombre creixent d’organitzacions i per la ciutadania en general. El proper dimarts és important que ens fem sentir. I fer-ho amb fermesa, posant de relleu la nostra voluntat i determinació de votar sobre la nostra independència el proper 9 de novembre tant si es de grat, com si no per part del Congreso i govern espanyols.

Drassanes vol incidir en una qüestió fonamental. Cal posar èmfasi en la defensa del Referèndum com el principal instrument polític amb què comptem en aquests moments. Com manifestem en un document nostre recent, “el referèndum és un instrument de decisió i de mobilització del poble de Catalunya en la seva lluita per la independència que compta amb un suport majoritari i és per tot això, que el referèndum s’ ha de fer tant sí, com no amb el màxim de suport i legitimitat”.

Diem ben alt i clar que LA LEGALITAT ESPANYOLA NO ÉS LA LEGITIMITAT. Estem en un procés de legitimació de la voluntat democràtica del poble de Catalunya. Una voluntat que el 8 d’abril serà percebuda com a il·legal per l’entramat d’unes estructures de poder sorgides del franquisme. Una legalitat que només es pot superar per una acte de sobirania, com ho és el referèndum.

Per això CRIDEM a totes les entitats del país, plataformes i organitzacions de la societat civil. A la ciutadania en general, al Poble de Catalunya que el proper dimarts 8 d’abril a les 21 hores i per un espai d’uns 10 minuts es concentri davant els seus ajuntaments o en espais públics, o bé surti als balcons. I faci sentir amb una sorollosa CASSEROLADA la nostra ferma determinació a votar, tant sí com no el proper 9 de novembre i a reafirmar-nos en el nostre compromís amb el procés sobiranista. I transmetre, d’aquesta manera, a les institucions espanyoles que no acceptem la seva legalitat com a legítima.

Tant sí, com no volem votar i votarem

Col·lectiu Drassanes
Països Catalans, 03 d’ abril de 2014
info@drassanes.cat

Descarrega-te’l

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s