El Poble català ha d’exigir a les nostres institucions i polítics el seu compromís amb el 9-N

Deixa un comentari

drassanes_blus_ok

COMUNICAT

El Poble català ha d’exigir a les nostres institucions i polítics el seu compromís amb el 9-N

Drassanes lamenta que Carme Forcadell especuli sobre la no celebració del referèndum

– Drassanes no pot donar per vàlida l’afirmació de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, feta ahir a les Borges Blanques, i que han recollit diversos mitjans de comunicació, respecte que “donarà suport a qualsevol proposta del Parlament de Catalunya en cas que no s’acabi fent la consulta”. Les mateixes fonts mediàtiques recullen que Forcadell “està segura que l’estat espanyol, possiblement a través de la corona, oferirà una tercera via”.

– No seria admissible que, després de la Declaració de Sobirania del Parlament de Catalunya, i de l’acord sobre el referèndum del proper 9N adoptat per la majoria dels partits que el conformen, en compliment del seu compromís electoral, finalment aquest no es celebrés. La voluntat del Poble de Catalunya expressada en referèndum no pot ser substituïda.

– El Col·lectiu Drassanes considera molt negatiu per al procés especular sobre la no celebració del 9-N. Amb declaracions com les de la Presidenta de l’ANC d’aquest diumenge, només s’afebleixen les nostres posicions. Es qüestiona la Consulta i es fomenta la confusió entre la població.

– Drassanes parteix de la convicció ferma que tenim la legitimitat per a fer-ho, i convertirem aquesta legitimitat en el principi de la nova legalitat que ens farà lliures. Com fins ara, el procés sobiranista ha avançat i hem arribat on som gràcies a la pressió i persistència d’una societat civil mobilitzada, que ha empés a la classe política i a les nostres institucions a ser on som avui. Demanem a l’ANC que no fomenti cap especulació sobre la Consulta, es mantingui en el Full de Ruta aprovat i s’esforci a exigir a les nostres institucions (Govern i Parlament) els seus compromisos. Drassanes està convençuda que reforçant la unitat, la fermesa i la solidaritat entre totes les persones i sectors compromesos en aquest procés, mantenint el rumb traçat, si fem pinya, guanyarem.

El 9N volem votar i votarem!

Col·lectiu Drassanes, 30 de juny de 2014

info@drassanes.cat
http://drassanes.cat

Descarrega-te’l

Recomanem la lectura dels nostres documents: Consideracions a destacar entorn del Full de Ruta de l’ANC i Manifest “Compromís amb el 9N i la República Catalana Independent”

El Col∙lectiu Drassanes és un espai de reflexió i debat, compromès en tres línies de treball: 1- El Referèndum sobre la independència de Catalunya, com a element imprescindible del procés.2- El desenvolupament d’un procés constituent per proclamar un país nou lliure dels ròssecs del passat. 3- Una República amb un model just de democràcia política, econòmica i social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s