Drassanes demana un ampli suport a la Xarxa Referèndum 9N i crida a no renunciar la consulta passi el que passi

Deixa un comentari

drassanes_blus_ok

COMUNICAT

 La mobilització popular garantirà el compromís polític del 9N

10492329_684822581612285_6141378044095064337_n-Avui s’ha presentat en societat una plataforma constituïda, inicialment, per una trentena de col·lectius ciutadans i polítics amb la determinació de treballar per a fer efectiva la celebració del referèndum d’autodeterminació del proper 9N: la Xarxa Referèndum 9N. El Col·lectiu Drassanes ha fet efectiva la seva adhesió des del primer instant.
Drassanes constatem la coincidència de plantejaments amb el Manifest “Per a Construir un país millor: fem que es pugui expressar la nostra voluntat” que s’ha fet públic avui davant del Parlament de Catalunya.

-Drassanes es mostra plenament d’acord amb l’enunciat del Manifest de la Xarxa en afirmar que ens cal celebrar el referèndum “ perquè és l’única manera d’expressar i conèixer de forma democràtica i directa quina és la voluntat popular respecte al nostre futur col·lectiu”. I per tal que les mobilitzacions dels darrers temps puguin donar pas al canvi social, polític, econòmic i cultural, que el poble català necessita.

BtTTj8mIEAA6SFj.jpg large-Des de Drassanes sostenim que el Poble ha de poder votar. El referèndum és el principal instrument polític de què disposem avui els catalans per fer valer la nostra voluntat popular, tal com van pactar la majoria de forces polítiques del Parlament de Catalunya. Sabem que enfront d’aquesta voluntat popular topem amb l’immobilisme de l’Estat espanyol. I també amb els dubtes i les contradiccions de polítics catalans si el Govern espanyol no permet la consulta, postulant unes eleccions plebiscitàries que significarien, com afirma el Manifest presentat avui,”una renúncia incomprensible a l’acte de sobirania que representa la celebració del referèndum”.

-Drassanes ens reafirmem en la nostra predisposició a treballar per a evitar que puguin prosperar propostes de claudicació o de dilació que pretenguin obstaculitzar la convocatòria i realització del referèndum. Assumim amb la Xarxa el compromís de reforçar la mobilització per la celebració efectiva del referèndum del 9N i de coordinar-nos amb tots els moviments, entitats i persones que calgui, arribat el cas, per a donar suport a aquelles mesures de desobediència i insubmissió que es considerin oportunes.

Fem una crida a adherir-se i implicar-se activament a la Xarxa.

          El 9N volem votar i votarem Sí + Sí!

Col·lectiu Drassanes, 24 de juliol de 2014

info@drassanes.cat

http://drassanes.cat

Descarrega-te’l

El Col∙lectiu Drassanes és un espai de reflexió i debat, compromès en tres línies de treball: 1- El Referèndum sobre la independència de Catalunya, com a element imprescindible del procés. 2- El desenvolupament d’un procés constituent per proclamar un país nou lliure dels ròssecs del passat. 3- Una República amb un model just de democràcia política, econòmica i social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s