Govern i partits polítics han de mantenir el rumb traçat. Volem votar i votarem el 9N

Deixa un comentari

drassanes_blaus2000px

COMUNICAT

ARRAN DE LA REUNIÓ MAS-RAJOY

El Govern i els partits polítics han de mantenir el rumb traçat

Drassanes demana que s’escolti el clam majoritari: volem votar i votarem el 9N

Avui el President de la Generalitat, Artur Mas, s’ha reunit amb el President del Govern espanyol, Mariano Rajoy, amb la Consulta del 9N com a plat fort de la trobada. Vista la compareixença pública del President Mas posterior a la reunió, el Col·lectiu Drassanes vol fer les següents reflexions:

– D’aquesta reunió Drassanes ja va manifestar al seu moment que no n’esperava absolutament res i per a nosaltres res no ha canviat.
Les nostres paraules van adreçades al Govern de Catalunya i a la majoria parlamentària favorable al referèndum: els exigim que es mantinguin fidels al pla traçat el passat desembre i reafirmin els compromisos contrets amb el Poble de Catalunya. Això és: convocar i celebrar el referèndum d’autodeterminació el 9 de Novembre, passi el que passi i tirin pel dret.

– Cal donar veu al Poble català, que pugui d’una vegada per totes expressar lliurement la seva voluntat. Aquest és el principal compromís que ha contret el Govern de Catalunya amb el Poble català i la seva obligació és dur-lo a terme fins al final. Més enllà de la legalitat espanyola, i per damunt d’aquesta, estan la legalitat i sobirania catalanes i la plena legitimitat democràtica del procés. Drassanes no contempla cap alternativa que no passi per votar el proper 9N i guanyar el referèndum amb el doble SÍ+Sí i fer possible la República Catalana Independent.

– Durant la seva compareixença davant els mitjans de comunicació després de la trobada amb Rajoy, el President Mas ha reconegut per primera vegada que existeix un conflicte obert amb Espanya si l’ Estat nega la Consulta, que no farà més que agreujar-se. Si assumeix amb coherència aquesta afirmació, cal esperar del President Mas i del seu Govern que escoltin i segueixin el clam majoritari i reiterat del Poble i es mantinguin ferms en el rumb traçat.

El 9N volem votar i votarem Sí + Sí!

Col·lectiu Drassanes, 30 de juliol de 2014

info@drassanes.cat
http://drassanes.cat

Descarrega-te’l

El Col∙lectiu Drassanes és un espai de reflexió i debat, compromès en tres línies de treball: 1- El Referèndum sobre la independència de Catalunya, com a element imprescindible del procés. 2- El desenvolupament d’un procés constituent per proclamar un país nou lliure dels ròssecs del passat. 3- Una República amb un model just de democràcia política, econòmica i social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s