11S -9N: Garantir la celebració del referèndum

Deixa un comentari

VOT12 copiarEl Col·lectiu Drassanes publica el Document “11S -9N: Garantir la celebració del referèndum“, que també anomenen “el Document de Bellcaire d’Empordà” per ser en aquesta localitat empordanesa on els i les membres de Drassanes varem discutir i aprovar el text que ara fem públic, durant la segona quinzena d’agost. Us el podeu descarregar i fer-ne la màxima difusió i el discutiu entre les vostres entitats i grups d’afinitat.

La finalitat d’aquest document no és cap altra que garantir la convocatòria i realització per part del Govern de la Generalitat  del Referèndum sobre la independència de Catalunya. I que aquest compleixi els requisits de la màxima qualitat democràtica en base al mandat popular, la Declaració de Sobirania, l’acord entre els partits sobre la pregunta i la data de celebració, la Llei Electoral Catalana, la Llei de Consultes del Parlament de Catalunya i el Dret Internacional.
Els intents d’acord amb l’estat espanyol han fracassat repetidament i la ciutadania ha manifestat a bastament i repetidament la voluntat majoritària de celebrar una consulta vinculant per la independència. Només resta la determinació del Parlament i del govern de Catalunya d’acomplir els compromisos adquirits i la voluntat de la ciutadania.

Descarrega-te’l

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s