ELS CATALANS SOM CRIDATS A VOTAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA

Deixa un comentari

drassanes_blus_ok

COMUNICAT

JORNADA HISTÒRICA PER AL POBLE CATALÀ

ELS CATALANS SOM CRIDATS A VOTAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA

– El President de la Generalitat, Artur Mas, ha signat avui el decret de convocatòria de la Consulta sobre la independència del proper 9 de Novembre  en un acte solemne al Palau de la Generalitat amb presència dels agents polítics i socials favorables a que el Poble Català pugui votar sobre el seu futur polític. El moment és històric, els catalans i les catalanes som convocats a les urnes per decidir el nostre futur polític, i votarem per decidir si volem ser un estat independent.

– Tal com ha anunciat a bastament, el Govern espanyol, en les properes hores, presentarà un recurs davant el Tribunal Constitucional en contra de la Llei de Consultes i de la convocatòria del referèndum. Un cop aquest Tribunal l’hagi admés a tràmit és més que provable que les suspengui cautelarment.

– No podem admetre que un òrgan mancat de credibilitat per l’alt grau de politització i de parcialitat dels seus membres, com en va ser mostra la retallada de l’Estatut d’Autonomia, condicioni els acords i les decisions del nostre Parlament. No reconeixem en el Tribunal Constitucional espanyol cap legitimitat per sobre de les nostres institucions ni ni cap poder per decidir o condicionar el nostre futur polític.

Hem d’estar atents a les crides a concentrar-nos davant les seus de les institucions catalanes (Generalitat i ajuntaments) a partir de les 19h del mateix dia de la suspensió. En defensa de la nostra sobirania, hem de donar una resposta massiva i efectiva contra aquesta agressió als nostres drets que serà la prohibició del referèndum.

– A LES NOSTRES INSTITUCIONS I POLÍTICS, I EN COMPLIMENT DEL MANDAT DEMOCRÀTIC DEL POBLE QUE HAN REBUT, ELS DEMANEM FERMESA EN EL MANTENIMENT DEL REFERÈNDUM. HEM DE  CONTINUAR ENDAVANT AMB EL NOSTRE PROCÉS CAP A LA INDEPENDÈNCIA.

El 9N votarem Sí + Sí!
Ni un pas enrere!

Col·lectiu Drassanes, 27 de setembre de 2014

info@drassanes.cat
http://drassanes.cat

El Col∙lectiu Drassanes és un espai de reflexió i debat, compromès en tres línies de treball: 1- El Referèndum sobre la independència de Catalunya, com a element imprescindible del procés. 2- El desenvolupament d’un procés constituent per proclamar un país nou lliure dels ròssecs del passat. 3- Una República amb un model just de democràcia política, econòmica i social.

Descarrega’t el comunicat

Descarrega’t el decret i annexos publicats en el DOGC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s