Els sindicats d’estudiants es mobilitzen per exigir votar el 9N i desobeir la suspensió

Deixa un comentari

cartelljornades9N

Després de dos dies en que s’han succeït multitudinàries concentracions de la ciutadania, els dies 29 i 30 de setembre, davant els ajuntaments del país en defensa del 9N i tres dies davant de la delegació del govern espanyol a Catalunya, la mobilització popular comença a estendre’s per sectors. Començant pel sector educatiu amb la Vaga d’Universitats i Secundària que els companys dels diferents sindicats d’estudiants (AEP, AJEC, En Lluita, la FNEC, SEPC i SUMEM), agrupats sota la plataforma unitària #Estudiants9N,  han cridat a secundar.

Demà mateix, dijous 2 d’octubre, hi ha convocada una Jornada de Lluita als Centres educatius  i una manifestació per reclamar la celebració del referèndum el 9N i no acatar la suspensió del Tribunal Constitucional espanyol.  És important que en pugueu fer la màxima difusió entre els vostres entorns d’aquestes convocatòries.

Insistim en la Vaga anunciada la setmana vinent (els dies 7 i 8 d’octubre). Vaga estudiantil a totes les Universitats i a tots els Centres de Secundària  en suport de la irrenunciabilitat de celebrar la Consulta el 9N, de la nostra Sobirania Nacional i el Dret a l’autodeterminació del Poble Català.

Igualment, #Estudiants 9N, com hem dit, també convoca per demà dia 2 d’octubre una Jornada de lluita als centres i una manifestació a la Plaça Universitat de Barcelona,a les 18,30h.

Ni un pas enrere! El mandat democràtic del nostre poble és l’únic que obeirem, referèndum 9N!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s