Endavant amb la unitat d’acció

Deixa un comentari

drassanes_blus_ok

COMUNICAT

Endavant amb la unitat d’acció

Drassanes crida a continuar mantenint la fermesa i claredat en els objectius: el 9N passi el que passi votarem i enfilarem el procés cap a la República Catalana Independent

– De la maratoniana reunió celebrada ahir a Palau entre partits pro referèndum i Govern en va sortir una foto unitària i el compromís per dur endavant el 9-N. Acompanyat aquest compromís de la “discreció”, segons els mateixos representants polítics, per a anar esquivant tots els impediments que hi posi l’estat espanyol. Drassanes ens congratulem, doncs, de l’anunci del compromís de mantenir el rumb traçat el 12 de desembre passat i d’arribar fins el 9 de novembre. I garantir que els catalans i catalanes puguem votar sobre la independència. Per tant, remarquem l’acatament dels partits polítics i institucions al mandat popular.

– També manifestem que l’única via que veiem possible és que el referèndum sigui organitzat tal com està previst, a partir del decret signat dissabte passat i no sortir-se’n d’ aquest guió, que és el que reclama més d’un 80% de la població.

– Sabem que enfront d’aquesta voluntat popular topem amb l’hostilitat, l’immobilisme i les amenaces de l’Estat espanyol. Ens reafirmem en el compromís de reforçar la mobilització per la celebració efectiva del referèndum del 9N i de coordinar-nos amb tots els moviments, entitats i persones que calgui fins guanyar.

El 9N votarem Sí + Sí!  Ni un pas enrere!

Col·lectiu Drassanes, 4 d’octubre de 2014

info@drassanes.cat
http://drassanes.cat

Descarrega-te’l

El Col∙lectiu Drassanes és un espai de reflexió i debat, compromès en tres línies de treball: 1- El Referèndum sobre la independència de Catalunya, com a element imprescindible del procés. 2- El desenvolupament d’un procés constituent per proclamar un país nou lliure dels ròssecs del passat. 3- Una República amb un model just de democràcia política, econòmica i social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s