Diumenge 19, tothom a la Pl. Catalunya: sense desobediència no hi ha independència!

Deixa un comentari

desobediència copiarEl proper diumenge 19 d’Octubre hem de tornar a sortir al carrer i demostrar, altra volta, la determinació de tot un Poble a assolir la independència.  Participarem en la concentració de la Pl. Catalunya de Barcelona.  Drassanes acompanyarem a la Xarxa Referèndum 9N que convoca a les entitats que en formem part i a tothom al xamfrà Fontanella/Pl. Catalunya a les 11:30 h. Assistirem amb el lema “Sense desobediència no hi ha independència“.

Hem de tenir ben clar que: 1- obeim el poble sobirà de Catalunya. 2– desobeïm a l’Estat espanyol. 3– 9N: el poble decideix.

La Consulta devaluada del 9N que ens proposa el Govern de CiU  no és la que demanava  la nostra societat, tampoc era la que proposava l’ANC, la que  teníem preparada i per  la que molts de nosaltres hem treballat durament. Comptàvem que el govern català es mantindria ferm en la seva voluntat de celebrar el referèndum. Cosa que no ha fet. Tenim clar que qui ha traït la nostra confiança i el mandat parlamentari no pot, ni ha de, comptar amb el nostre suport i cal una nova recomposició de les forces polítiques que pugui reconduir la situació i iniciar immediatament un procés constituent que meni cap a la ruptura i la República Catalana Independent.

Ara, hem de fer un esforç per a aconseguir que aquest diumenge  el centre de Barcelona sigui una veritable mobilització popular al voltant d’un Referèndum decisori i que compleixi un seguit de garanties mínimes. El poble català tenim una altra oportunitat de fer sentir la nostra veu.

Les properes setmanes cal que fem  pressió i treballem dur de tal manera que el dia 9 de novembre i l’endemà mantinguem  el pols amb l’Estat espanyol i guanyem!

NI UN PAS ENRERE !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s