Comunicat en motiu de l’anunci d’eleccions el setembre

Deixa un comentari

drassanes_blus_ok

COMUNICAT

DAVANT L’ANUNCI D’ELECCIONS EL 27 DE SETEMBRE

TRAÇAR UN CAMÍ NOU CAP A LA INDEPENDÈNCIA

– Els acords de la reunió d’ahir entre Mas (CiU) i Junqueras (ERC) acompanyats de diferents organitzacions civicopolítiques (ANC, ÒMNIUM, AMI) han estat realment una DECEPCIÓ perquè traslladant les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquí a vuit mesos l’agenda política de l’independentisme per a aquest any 2015 es deixa en mans d’altres agents polítics. La majoria d’independentistes conscients de la importància del moment ens manifestem per això contraris a aquesta operació de dilació que només afavoreix els interessos més curts de vista i egoistes de partit.

– Però el moviment independentista no s’acabarà aquí, com alguns voldrien. Es reorganitzarà redraçant-se damunt unes noves bases més clares i decidides; treballant per exigir el compromís de tots els partits de començar, ja des d’ara mateix, un procés constituent que garanteixi el ràpid assoliment d’un país radicalment democràtic i socialment just; per alguna raó ens hem mobilitzat amb força tots aquests anys. I s’expressarà ben aviat i amb fermesa a les eleccions municipals properes, posant al seu lloc les diferents forces polítiques d’acord amb el seu compromís real i la seva voluntat de fer avançar el procés. Així mateix, com defensem des d’un inici, és del tot necessari de continuar mantenint l’organització i mobilització per enfortir l’independentisme.

Els acords d’ahir han estat, doncs, ben reveladors i en bona part també alliçonadors perquè han mostrat que aquesta manera de fer no és el camí.

Col·lectiu Drassanes, 15 de gener de 2015
info@drassanes.cat
http://drassanes.cat

Descarrega-te’l

El Col∙lectiu Drassanes és un espai de reflexió i debat, compromès en tres línies de treball: 1- El Referèndum sobre la independència de Catalunya, com a element imprescindible del procés. 2- El desenvolupament d’un procés constituent per proclamar un país nou lliure dels ròssecs del passat. 3- Una República amb un model just de democràcia política, econòmica i social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s