Sindicalistes de CCOO aposten per la República Catalana i criden a votar independentista el 27S

Deixa un comentari

ccoo-25801Sindicalistes afiliats a Comissions Obreres (CCOO), tots ells quadres del sindicat, i agrupats com a Sindicalistes de CCOO per l’Independència i la República Catalana han difós un manifest en el que exhibeixen el suport a les candidatures independentistes –Junts pel Sí i la CUP- i esperen que la direcció del sindicat es posicioni més clarament en favor d’una Catalunya lliure i independent.

L’objectiu és aconseguir més suports en els propers dies per tal que la cúpula sindical sigui conscient que l’independentisme és cada vegada més important en el si del sindicat.

Les declaracions dels secretaris generals de CCOO i UGT a nivell estatal en contra la independència els han motivat a difondre el manifest, malgrat que aquest ja es discutia de temps abans, que “assegura que com a persones d’esquerra no podem ni volem donar l’esquena al clam popular del país” i “Hem de ser part actora del procés constituent i defensar els treballadors per fer prevaldre els nostres drets en el nou país”.

Així mateix, aquest col·lectiu ha respost enèrgicament a les amenaces de la patronal bancària, la CEOE i grans empresaris que volen determinar el vot lliure de la gent treballadora de Catalunya. Els mateixos que no volen negociar convenis, que aprofiten la reforma laboral per empitjorar les condiciones de treball, així com mantenir sous baixos i contractes precaris.

sindicalistesperlaindependencia

Deixa un comentari