25 de maig, votar en la perspectiva del 9-N

Deixa un comentari

drassanes_blus_ok

COMUNICAT

25 de maig, votar en la perspectiva del 9-N

Crida a la societat catalana a participar en les eleccions de diumenge defensant el dret d’autodeterminació i el referèndum del 9-N

– Ens agradi o no, l’actual procés per la independència de Catalunya es realitza en el marc de la UE i, per primera vegada, els candidats europeus es veuen en l’obligació de manifestar-se sobre el dret a l’autodeterminació i l’eventual independència de la nostra nació. Davant la imminent jornada electoral del proper diumenge 25 de maig, el Col·lectiu Drassanes fa una crida a la participació. En l’actual context polític que viu la societat catalana, aquestes eleccions al Parlament Europeu cal contemplar-les en el marc i la perspectiva del 9 de novembre, tenint present el proper referèndum en el qual haurem de decidir el nostre futur polític.


´
– És així que, ara, cal donar un suport important a qualsevol d’aquelles candidatures que mantinguin en el seu programa el dret a l’autodeterminació i la defensa del referèndum.

– La majoria del nostre poble vol ser un nou estat d’Europa (que no necessàriament de la UE). Des de Drassanes manifestem que la forma de relació amb la UE de la futura República Catalana s’establirà com a resultat del debat polític, econòmic i social que es realitzi entorn del procés constitutiu que donarà lloc a la Constitució de la nova República Catalana Independent.

 9-N: Volem votar i votarem

 
Col·lectiu Drassanes, 19 de maig de 2014

info@drassanes.cat
http://drassanes.cat

Descarrega-te’l

Deixa un comentari